Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες αξίας πάνω απο 70€ !
Αγόρασε επιπλέον 70,00 € για να έχεις δωρεάν αποστολή!
Έχετε 0,00 € στο καλάθι σας. Δωρεάν μεταφορικά!

Mobiletrade.gr - Σχετικά με εμάς

H εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της στα τέλη του 2011 ως ηλεκτρονικό & φυσικό ιδιόκτητο κατάστημα (www.mobiletrade.gr) με κύρια δραστηριότητα την εμπορία ανταλλακτικών και αξεσουάρ κινητής τηλέφωνίας και το service με έδρα στην Μιχαήλ Βόδα 130, πλατεία αττικής.

Στα τέλη του 2015 μεταφερθήκαμε στο νέο μας μεγαλύτερο ιδιόκτητο κατάστημα στον Σταθμό Λαρίσης στην παιωνίου 37 ,με μεγαλύτερη ομάδα καταρτισμένου προσωπικού και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

Τα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό άμεσα διαθέσιμα τόσο για αγορά μέσω της σελίδας μας όσο και απευθείας από το φυσικό κατάστημα. Η επιλογή των προϊόντων έχει γίνει προσεκτικά με γνώμονα την καλή σχέση τιμής/ποιότητας έτσι ώστε να φτάνει σε εσάς ένα ποιοτικό προϊόν με χαμηλό κόστος.

Για εμάς προέχει η σωστή επικοινωνία με ειλικρίνεια και σεβασμό προς τον καταναλωτή γιατί δεν σας βλέπουμε απρόσωπα, για αυτό το λόγο πάντα θα προτείνουμε προϊόντα που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας ακόμα και αν σημαίνει λιγότερο ή μηδενικό κέρδος για εμάς.

Χάρη στην καθημερινή επαφή που έχουμε σε ευχάριστο κλίμα με όλους εσάς, λαμβάνουμε θετική ενέργεια και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα παρεχόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μάριος Ηλιόπουλος

Τηλέφωνα επικοινωνίας :
211 71 55 419
211 70 55 688

Διεύθυνση : 
Παιωνίου 37, Αθήνα
Στ. Λαρίσης Τ.Κ.: 10440

Ώρες λειτουργίας :
Kαθημερινές : 09:00 – 19:00
Σάββατο : 09:00-14:30

logov2m